M (+31) 657382605
E info@frisbeeclinics.nl

Potsmaat 148
6983AZ Doesburg
The Netherlands

GOEDKEURING DOOR DE NEDERLANDSE FRISBEE BOND

 

Op onze site treft u meerdere malen de term "goedgekeurd door de Nederlandse Frisbee Bond (NFB)" aan. Dit houdt het volgende in:

- Onze clinics worden verzorgd door gediplomeerde trainers met ervaring op het allerhoogste niveau. Zij hebben van hun hobby hun beroep gemaakt en vertellen hierdoor vol enthousiasme over de frisbeesport.

- De lesmethode die wij gebruiken is ontwikkeld na jaren ervaring te hebben opgebouwd. De lesvormen zijn veilig, didactisch verantwoord en door onze trainers ter plaatse aan te passen aan de belevingswereld van de deelnemers.

- Wij houden onszelf op de hoogte als het gaat om projecten van de Nederlandse Frisbee Bond en haar verenigingen. Zodoende kunnen we koppelingen maken met lokale projecten waar mogelijk. Deze aanpak heeft in het verleden onder meer geleid tot het opstarten van een aantal jeugdverenigingen in Nederland en tot de bouw van de website voor de Cityleague.

- Onze manier van zakendoen is volgens de "Spirit of the Game", de basisregel van de frisbeesport. Deze houdt in dat je nooit opzettelijk de regels overtreedt, en dat je altijd samen met je 'tegenstander' constructief in overleg gaat om bij problemen tot een oplossing te komen. Bij onze clinics is voldoende aandacht voor de "Spirit of the Game".

- De frisbeebond verwijst aanvragen voor clinics in de meeste gevallen naar ons door, omdat de NFB weet dat mensen bij ons op het goede adres zijn. Wij erkennen de NFB als kenniscentrum voor de frisbeesporten in Nederland. Waar mogelijk, staan wij de frisbeebond bij, want wij hebben een gemeenschappelijk doel: "De groei van de frisbeesporten in Nederland".

Goedkeuring