M (+31) 657382605
E info@frisbeeclinics.nl

Potsmaat 148
6983AZ Doesburg
The Netherlands

Uitgangspunten

We bieden onze klanten diverse diensten aan. Wij verzorgen clinics en workshops die iedere keer uniek zijn. Afgestemd op de deelnemers, de wensen van de opdrachtgever en beschikbare ruimte. Daarnaast bieden we cursussen voor docenten, sportbegeleiders en verenigingen en verzorgen we sportdagen, bedrijfsuitjes of teambuilding-clinics.

Voor al onze diensten geldt dat we deze met je afstemmen en we vervolgens op maat afspraken met je maken. Op basis hiervan wordt een aanbieding opgesteld en naar je toegezonden.

Opbouw Offerte

Een offerte bestaat uit een (uur- of cursus)tarief en een kilometervergoeding. Het tarief dat wij hanteren is afhankelijk van de instructeur, reisafstand en aantal uren, periode in het jaar (hoogseizoen is van begin april to medio juni). Daarnaast kunnen kosten voor gebruik van materiaal in rekening worden gebracht.

Voor zakelijke klanten (bedrijfsuitjes of teambuilding) wordt een bedrag per persoon geoffreerd, en gelden toeslagen voor bijvoorbeeld de prijzen, of een officiële wedstrijdfrisbee als aandenken voor de deelnemers.

0% BTW voor scholen

Wij hebben onderwijsvrijstelling van de belastingdienst, wat inhoudt dat wij geen BTW in rekening te brengen als – bij clinics in het onderwijs - aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

  1. De frisbeeclinic ontwikkelt de kennis en vaardigheden van de leerlingen (laat dat maar aan ons over);
  2. De frisbeeclinic wordt verzorgd tijdens de normale lessen LO.
  3. Of wanneer het een (bij)scholingscursus voor vakontwikkeling voor docenten betreft.

De belastingdienst hanteert de stelling dat de clinics geen zuiver recreatief karakter mogen hebben. Sportdagen vallen daarom niet onder de onderwijsvrijstelling.

Prijzen