M (+31) 657382605
E info@frisbeeclinics.nl

Potsmaat 148
6983AZ Doesburg
The Netherlands

Berber Krieke, Sport Fryslån:"Met een goede instructie is zo veel meer mogelijk met  frisbee!"

Miriam Jansen, Nehalennia Scholengemeenschap: "Een zeer informatieve en leuke cursus. De toegevoegde map maakt de cursus compleet. Heel fijn om naslagwerk te hebben."

Jos en Irma Kupers: "We hebben met de familie een erg leuke middag gehad" (n.a.v. een discgolf evenementje voor de familie Kupers)

Laura Heller, Roelof van Echten College: "Zeker de moeite waard om deze cursus (leergang ultimate voor het VO,red.) te volgen. Je krijgt meer handvatten om het geleerde toe te passen in je lessen. ... een eye opener..."

Marion Kanbier, Praedinius Gymnasium: "De cursus was voor mij ontzettend leerzaam en leuk. Veel nieuwe oefenstof en inzichten gekregen. Verder ben ik ook erg blij met de map met oefenstof. Ik ga hier zeker gebruik van maken tijdens de lessen."

Wendy Lelivelt, Sportacademie Utrecht: "Door de gedrevenheid, enthousiasme en expertise van Daan tijdens het geven van de cursus zijn de frisbeesporten goed op de kaart gezet. De vierdejaar BOS-medewerkers van de Sportacademie Utrecht zijn weer een ervaring rijker, dankjewel hiervoor!"

Rosa van der Knaap, Sportacademie Amersfoort: "Hele leuke, leerzame clinic!"

Nick van de Wiel, Schoonhovens College: "Wat vooral opvalt is de nieuwe insteek, dat het voor iedereen haalbaar is/kan zijn. Succesbeleving! Hij heeft ons docenten gelijk al enthousiast gemaakt en tijdens de lessen is dit ook bij de leerlingen te merken."

Peter de Bruijn, Inn Style: "We werden via via getipt op Frisbeeclinics.nl en zelfs op hele korte termijn hebben we goede afspraken kunnen maken. De verzorging was ook helemaal zoals we hadden verwacht."

Hans van 't Wout, Rabobank Breda: "Het was een erg geslaagd evenement. Leuk voor jong en oud!"

Wim Otten, Hogeschool Rotterdam: "Dank je wel voor deze kennismaking met discgolf. Het was een leuke middag waar iedereen op zijn eigen manier plezier aan heeft beleefd!"

Anouk Godschalk, Sportbedrijf Zevenaar: "Het was een erg geslaagde clinic. Bedankt namens de kinderen en combinatiefunctionarissen sport Zevenaar!"

Onze klanten