M (+31) 657382605
E info@frisbeeclinics.nl

Potsmaat 148
6983AZ Doesburg
The Netherlands

Ultimate frisbee is de enige sport waarbij altijd twee spelers nodig zijn om een punt te maken: er moet iemand gooien naar iemand anders die de schijf vangt in het eindvak. Het is daarmee een teamsport pur sang.

Samenwerkingsverbanden beginnen altijd vol goede moed en wederzijds vertrouwen, maar vroeg of laat ontstaan er problemen. Ultimate frisbee en de Spirit of the Game hebben voor op het frisbeeveld tools die ook lessen bieden voor daarbuiten om deze problemen op te lossen.

Door zelf ultimate te spelen en vooral zelf de spelregels te ontdekken en samen toe te passen onderscheiden onze teambuilding-clinics zich. Er wordt op een ontspannen manier plezier gemaakt en samen gesport. Gelijktijdig ontstaat er ruimte voor gesprek over hoe je met elkaar omgaat, samen regels ontwikkelt en toepast.

Het programma wordt volledig aan jouw wensen aangepast. Er wordt rekening gehouden met ieders mogelijkheden en onmogelijkheden.

De teambuilding is geschikt voor groepen tot dertig personen. De activiteit kan plaatsvinden op een locatie naar keuze (zowel indoor als outdoor).

Klik hier om contact met ons op te nemen. We stellen dan in overleg met jou een programma samen.

Teambuilding