Arrangementen


Disc Golf is voor jong en oud leuk om te spelen, vooral als het door een goede instructeur wordt begeleid. Een verrassend sportief en originele activiteit.

Het is een spel waarbij je een slimme aanpak moet kiezen om de holes in zo min mogelijk worpen te voltooien. Bomen, paden en struiken vormen daarbij de hindernissen die je moet omzeilen.

Wij kunnen Disc Golf op iedere gewenste locatie organiseren, maar bieden ook een vast arrangement in park Immerloo in Arnhem-Zuid. Onze frisbee instructeur ontmoet je ter plaatse en leert je eerst de verschillende werptechnieken. Daarna speel je een discgolfwedstrijd.

Al onze clinics zijn uit te breiden met een officiele frisbee als aandenken of prijs voor de winnaars. Op onze vaste locaties kunnen we iets te eten en drinken verzorgen.

Heb je interesse in één van onze arrangementen? Vul ons contactformulier in en we nemen snel contact met je op. Of bel ons om je de mogelijkheden te bespreken.


Disc Golf op locatie

We kunnen met onze mobiele doelen ook op een locatie naar keuze een Disc Golf activiteit verzorgen. In bijna elk park of recreatiegebied is er wel mogelijkheid om een tijdelijk parcours uit te zetten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Frisbeeclinics teambuilding tijdens bedrijfsuitje