Disc Golf op Landgoed Verwolde


Je wordt ontvangen in de historische moesgaard, fraai gelegen op landgoed Verwolde. Een bijzondere en romantische plek, die in oude glorie is hersteld. In vroeger tijden voorzag de moesgaard op het landgoed de bewoners van Huis Verwolde van verse groenten en fruit. Vandaag de dag is de Moesgaard een plek die dient als theetuin, moestuin, boomgaard en bloementuin.

Jullie starten met een korte workshop “hoe laat je een frisbee vliegen”, waarbij verschillende worpen met een frisbee aan bod komen. Daarna speel je een ronde Disc Golf. Tijdens het Disc Golf spel kom je tal van uitdagingen tegen. Elke hole is weer anders door bomen, hoogteverschillen of andere obstakels. De speler die slimme keuzes koppelt aan de juiste techniek, wint deze uitdaging. Ondertussen loop je lekker buiten door een prachtig park en geniet je van de buitenlucht.

De frisbeeclinic wordt verzorgd door één van onze frisbee-professionals, die de activiteit op loopafstand van de moesgaard organiseert. Na de clinic sluit je af met een hapje en een drankje naar keuze.

Het basisarrangement bestaat uit een welkomstdrankje (koffie, thee of fris) aangevuld met een scone of een stuk appeltaart. Vervolgens de Disc Golf clinic, waarin je van onze frisbee-instructeur leert hoe je met een frisbee gooien kunt. Aansluitend speel je een ronde disc golf. Kosten daarvan zijn €17,50 per persoon.

Het Verwolde Disc Golf arrangement is uit te breiden met:

  • een officiele frisbee (keuze uit verschillende opdrukken) als aandenken voor €12,- p.st.
  • een simpele moesgaard-picknick (broodjes, soep en quiche) . Meerprijs: €20,- p.p.;
  • een 3 gangen moesgaard-diner voor een meerprijs van €42,50 p.p..

Drankjes uitgezonderd welkomstdrankjes zijn niet meegerekend in de prijs en kunnen ter plaatse worden afgerekend. Maaltijden worden grotendeels bereid met producten uit de moesgaard. Bij goed weer kunt u aan een lange tafel buiten eten.

Op het landgoed is verder genoeg te zien en beleven. Een wandeling op Verwolde is prachtig in ieder seizoen en is vrij toegankelijk. https://www.landgoedverwolde.nl/

Image Image