ONTSPANNEN


Een potje Disc Golf onder leiding van onze enthousiaste frisbee trainers is een originele outdoor activiteit, waaraan iedereen plezier beleeft. Voordelen van Disc Golf zijn dat wij het op bijna denkbare buitenlocatie kunnen verzorgen en dat je het individueel en toch in groepsverband speelt. Daarnaast is het voor alle leeftijden geschikt om te spelen en is topconditie geen vereiste. Onze frisbeeinstructeurs laten de verschillende werptechnieken zien, instrueren waar nodig en begeleiden één of meer spelrondes.
Wie noteert uiteindelijk het minst aantal waren en verwerft eeuwige roem?


Een discgolf evenement duurt, afhankelijk van de grootte van de groep, anderhalf tot twee uur. Maar kan ook worden ingezet als onderdeel van een breder programma of als korte sportieve lunchbreak tijdens een dag vergaderen. Het is ook mogelijk om dit evenement verder aan te kleden. Met het spelen van een tweede ronde, het verzorgen van een prijs, of frisbees voorzien van het eigen logo. We informeren je graag over de mogelijkheden. Je kunt ons bereiken op 06-57382605 of je kunt gebruik maken van het contactformulier. We nemen dan snel contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.

Frisbeeclinics voor een ontspannen bedrijfsuitje

Complete arrangementen

In park Immerloo in Arnhem-zuid ontvangen we je graag om een discgolf evenement voor je te verzorgen. Maar het is ook mogelijk op andere locaties in het land een 'pop-up' parcours uit te zetten met mobiele targetsOp gepersonaliseerde score-kaarten kun je de prestaties noteren.