TEAMBUILDING


Met een frisbeeclinic voor teamontwikkeling werken we met behulp van frisbee aan samenwerking, communicatie en onderlingvertrouwen. Waarom loopt het ene team als een trein en komt het andere team moeizaam van de grond? Onder leiding van onze ervaren frisbeecoaches ontdek je samen met je collega´s een andere kijk op omgaan met elkaar, patronen en regels.

Onze speciaal opgeleide instructeurs hebben niet alleen veel kijk op frisbeesport. Door hun ervaring in het bedrijfsleven zijn ze ook in staat frisbeesport als een spiegel te gebruiken. Ontdek bijvoorbeeld hoe kennis je soms in de weg kan zitten. Leer waarom de ene regel wel werkt en de andere niet. Of leer iets waarvan wij of jij van tevoren niet bedacht hadden dat het belangrijk was. Bij een teambuildingsessie frisbeesport gebeurt altijd iets verrassends en onverwachts. Een teambuilding-sessie wordt vaak ingezet als ondersteuning bij teamontwikkeling, talenontwikkeling en feedback. Een frisbeeclinic kan echter ook goed op zichzelf staan. Een frisbeeclinic duurt minimaal één dagdeel en kan onderdeel zijn van een brede ontwikkelingstraject en is daar nauwkeurig op afgestemd.

Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Je kunt ons bereiken op 06 57382605 of je kunt het  het contactformulier gebruiken. We nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Frisbeeclinics teambuilding tijdens bedrijfsuitje