Nu Disc Golf? Ja, dat kan!

Disc Golf: voor alle leeftijden

Vanwege corona-uitbraak moeten allemaal voorzichtiger zijn. Maar sommige sporten zijn nog altijd goed mogelijk om te spelen met wat aanpassing. Disc Golf bijvoorbeeld.

We verzorgen graag je uitje met Disc Golf. Op een van onze vaste locaties of op een mobiel parcours. We passen de opzet aan zodat we toch zo veilig mogelijk samen kunnen sporten met inachtneming van de RIVM richtlijnen.

De inleidende introductie verzorgen we aan kleine groepen tegelijk. Iedereen heeft zijn eigen kleur schijven zodat je niet in contact komt met schijven die door een ander worden gebruikt. Na de introductie gaan groepjes van drie tot vier deelnemers het parcours spelen. Daarbij kun je de anderhalve meter afstand houden ten opzichte van elkaar tijdens het spelen. Terwijl het eerste groepjes al op het parcours spelen, kan een volgende groep de introductie ontvangen.

Met Disc Golf kun je leuk en veilig met je collega’s of familie een groepsuitje hebben. Op een aantal vaste locaties is het daarbij ook mogelijk om het geheel te verzorgen met een hapje en een drankje.

Voor meer informatie of een prijsopgave stuur je een mail aan info@frisbeeclinics.nl of bel je 06-57382605.