OVER ONS


Frisbeesport is onze passie. Het is namelijk supercool, sociaal en sportief. We delen ons enthousiasme voor de frisbeesport, want iedereen kan er plezier aan beleven en er iets van leren. We gebruiken ons enthousiasme voor de sport om je lekker te laten bewegen samen met je vrienden, collega's of klasgenoten.

We zijn enthousiast over onze sport. Niet alleen omdat het een leuk spel is dat je met een frisbee speelt. Dat is op zichzelf al superleuk. Maar we zijn ook zo enthousiast over onze sport vanwege de Spirit of the Game. Dankzij de Spirit of the Game kunnen we het spel spelen zonder daarbij scheidsrechters nodig te hebben. We spelen met respect voor de tegenstander en willen eerlijk winnen. En om dat onze sport gespeeld wordt door mannen en vrouwen samen. Waarbij het ons niet uitmaakt hoeveel mannen of vrouwen dat dan precies zijn.

Frisbeeclinics.nl is door Hans opgericht en sinds 2001 maken we mensen enthousiast voor frisbeesport. Dat doen we door zelf activiteiten, workshops en evenementen te verzorgen. Maar ook door les te geven op scholen en docenten op te leiden, Daarvoor hebben we leergang ontwikkelt en blijven nog steeds doorontwikkelen. Daarbij werken we samen met partijen als de Nederlandse Frisbeebond (NFB), de Europese Ultimate Federatie (EUF), Stichting Leerplan Ontwikkeling (SLO) en de KVLO. Frisbeeclinics.nl is een CRKBO erkende opleider en onze cursussen voor docenten zijn gevalideerd door registerleraar.nl

Frisbeeclinics.nl heeft twee zuster-ondernemingen: frisbeewinkel.nl voor al je frisbeematerialen en DiscGolfPark Benelux. DiscGolfPark ontwerpt en realiseert veilige en duurzame Disc Golf parcoursen voor bedrijven en overheden.

Image
Image