ONS TEAM!


Ons team bestaat uit bevlogen instructeurs die jarenlange ervaring hebben in het verzorgen van trainingen, clinics en cursussen. Ons vaste team bestaat uit vier personen: Hans Krens, Daan Remmers, Erik Doesburg en Danyel Jennen. Samen hebben ze al duizenden mensen laten delen in hun enthousiasme voor de frisbeesport.

Naast onze vaste krachten beschikken we over een aantal vaste oproep-instructeurs die door ons zijn opgeleid om clinics volgens onze filosofie te verzorgen.

Image

HANS KRENS


Hans speelt sinds 1990 ultimate en Disc Golf. Hij heeft als international voor het Nederlands team gespeeld, was bondscoach en geeft trainingen bij verenigingen. Zijn bevlogen frisbeeclinics vinden gretig aftrek bij scholen en bedrijven.

Als grondlegger van het Nederlandse jeugd ultimate is Hans erelid van twee verenigingen en heeft hij frisbeeles gegeven aan duizenden leerkrachten en leerlingen. Samen met Daan deelt hij zijn kennis met docenten en andere trainers in Europa door het schrijven van leerplannen. Ondertussen is hij bezig met zijn frisbeewinkel en met de realisatie van DiscGolfParks.

Hans is een idealist met realistische inslag. Hij gaat uit van wat wel kan i.p.v. wat niet kan. De positieve boodschap van de frisbeesport is dat je leert formuleren wat je vindt en dat er naar je geluisterd wordt. Je moet daarvoor zelf wel eerst leren luisteren.

DAAN REMMERS


Daan speelt sinds 1986 ultimate bij verschillende verenigingen en is ook als (jeugd)trainer/coach verbonden (geweest) bij meerdere verenigingen. Sinds 2012 geeft hij clinics aan scholen, BSO's en particulieren.

Samen hebben Hans en Daan de leergang ‘Ultimate Frisbee voor het VO’ ontwikkelt en de methode ‘Frisbeesport en –spel’ en momenteel methode voor primair onderwijs t.b.v. de EUF.

Voordat Daan mede-vennoot werd van Frisbeeclinics.nl is hij als ICT-er, ondernemingsraadlid en leidinggevende werkzaam geweest in bedrijfsleven en overheid.

ERIK DOESBURG


Erik speelt ultimate sinds 2001. In 2005 werd hij als zestienjarige nog gecoacht door Hans. Daarna heeft Erik ruim 10 jaar op het hoogste niveau gespeeld. Na het behalen van een bronzen medaille op het EK van 2009 is Erik in de Verenigde Staten gaan spelen. Erik heeft een aantal seizoenen voor Sockeye gespeeld in 2011, 2013 (2e van Amerika) en 2014 (een zilveren medaille op het WK). En in 2013 ook professioneel ultimate gespeeld bij de Rainmakers in de MLU. Hier is ook nog een highlight van de MLU:  

Erik heeft trainingen gegeven aan absolute beginners en aan nationale teams, in Nederland maar ook door Europa en Noord-Amerika. Naast zijn werk voor frisbeeclinics.nl werkt Erik voor de stichting de Broekriem.

DANYEL JENNEN


Danyel speelt sinds 1991 ultimate bij verschillende verenigingen en heeft als international voor het Nederlandse Masters team gespeeld. Hij is actief geweest als trainer en coach bij diverse verenigingen. Momenteel is hij trainer/coach bij het Maastrichtse Ultimaas, de enige Limburgse frisbeevereniging.

Danyel verzorgt vanuit zijn woonplaats Elsloo al vele jaren de clinics voor Frisbeeclinics.nl in de omgeving Limburg. Diverse scholen, bedrijven en dogfrisbee verenigingen hebben zijn enthousiasme voor de frisbeesport al mogen ervaren.

Naast zijn werk voor frisbeeclinics.nl werkt Danyel als sportdocent ultimate frisbee bij de universiteit Maastricht. Verder is hij bij diezelfde universiteit universitair hoofddocent bij de vakgroep Toxicogenomics, waar hij onderzoek doet naar de toxische werking van stoffen en o.a. werkt aan alternatieven voor dierproeven.