SCHOOL


Bewegen heeft positieve gevolgen voor fitheid en gezondheid. Dat geldt voor iedereen en zeker voor kinderen! Bewegingsonderwijs is het belangrijkste vak voor kinderen. Frisbeesport combineert een aantal unieke eigenschappen die het de ideale schoolsport maakt.

Frisbeesport draagt bij aan

  • Gelijkheid; jongens en meisjes spelen samen in één team
  • Assertiviteit: leren opkomen voor jezelf met respect voor een ander
  • Zelfregulering: spelers handhaven zelf de regels, er wordt zonder scheidsrechter gespeeld
  • Samenwerking: met hele team aanvallen én verdedigen.

Onze instructeurs zijn opgeleid om zowel leerlingen als leraren les te geven. Wij verzorgen gastlessen, sportdagen, sportklassen en/of sportoriëntatie zowel binnen als buiten. Onze leergang bevat ook werkvormen waarmee leraren na onze instructie zelf lessen kunnen verzorgen. Wij hebben veel ervaring in de uitvoering van activiteiten en evenementen voor grote en kleine groepen leerlingen en studenten.

Image

Voor de leerling

Geef de gymles een boost met verrassende frisbee activiteiten, verzorgd door een echte frisbeeprofessional. Denk aan ultimate, maar ook de meer onbekende frisbeesporten.

Voor de leerling

Iedereen kan het leren en het is leuk om te doen

MEER INFO!

Voor de leraar

Wil je als sportprofessional zelf frisbeeles verzorgen? Leer het in één van onze cursussen. Na een paar uur intensieve cursus weet je meer over spelvormen en oefeningen.

Voor de leraar

Je krijgt tips voor je lessen of workshops met gebruik van ons lesmateriaal!

MEER INFO!