REVIEWS VAN SCHOLEN


“De cursus Leergang ultimate frisbee voor het VO was voor mij ontzettend leerzaam en leuk. Veel nieuwe oefenstof en inzichten gekregen. Verder ben ik ook erg blij met de map met de oefenstof. Ik ga hier zeker gebruik van maken tijdens de lessen."
Marion Kanbier, Praedinius Gymnasium

"Met een goede instructie is zo veel meer mogelijk met frisbee!"
Berber Krieke, Sport Fryslån

“Daan en Peter, hartelijk dank weer voor jullie inbreng, als het niet goed zou zijn geweest had ik het ook gezegd. Maar ja, als het gewoon goed is, is dat ook tof om te horen toch! Dank!"
Frank Schijvens, Theresia Lyceum
Image

“Een aanrader! De kinderen waren allemaal erg enthousiast over de clinic.”
Sportbedrijf Oldebroek

“Super leuk om te oefenen en te spelen. Er is meer mogelijk dan je denkt. Voor iedereen haalbaar.”
Sportbedrijf Zuidplas
“Daan geeft in zijn workshop veel praktische tips, waardoor je in staat bent om de volgende dag al frisbeelessen te geven.”
Anne de Vries (over cursus kennismaken met ultimate frisbee in het BO)

"Een zeer informatieve en leuke cursus (leergang ultimate voor het VO,red.). De toegevoegde map maakt de cursus compleet. Heel fijn om naslagwerk te hebben."
Miriam Jansen, Nehalennia Scholengemeenschap

"Zeker de moeite waard om deze cursus (leergang ultimate voor het VO,red.) te volgen. Je krijgt meer handvatten om het geleerde toe te passen in je lessen. ... een eye opener..."
Laura Heller, Roelof van Echten College

"De cursus (leergang ultimate voor het VO,red.) was voor mij ontzettend leerzaam en leuk. Veel nieuwe oefenstof en inzichten gekregen. Verder ben ik ook erg blij met de map met oefenstof. Ik ga hier zeker gebruik van maken tijdens de lessen."
Marion Kanbier, Praedinius Gymnasium

"Door de gedrevenheid, enthousiasme en expertise van Daan tijdens het geven van de cursus zijn de frisbeesporten goed op de kaart gezet. De vierdejaar BOS-medewerkers van de Sportacademie Utrecht zijn weer een ervaring rijker, dankjewel hiervoor!"
Wendy Lelivelt, Sportacademie Utrecht

"Wat vooral opvalt is de nieuwe insteek, dat het voor iedereen haalbaar is/kan zijn. Succesbeleving! Hij heeft ons docenten gelijk al enthousiast gemaakt en tijdens de lessen is dit ook bij de leerlingen te merken."
Nick van de Wiel, Schoonhovens College