VOOR DE LERAAR


Wil je als sportprofessional zelf frisbeelessen verzorgen? Wij verzorgen graag een cursus gebaseerd op onze eigen leergang. Na een intensieve cursus van onze opleidersweet je meer over spelvormen en oefeningen, materiaalgebruik en werptechnieken. Je krijgt tips voor je lessen of workshops met gebruik van ons speciaal ontwikkelde lesmateriaal voor VO, PO of breedtesport.

Onze standaardcursus duurt 3 uur en kan in overleg worden uitgebreid. Een korte theoretische inleiding maar vooral heel veel praktijk. We kunnen de cursus verschillende locaties organiseren, zowel binnen als buiten.Een paarkeer per jaar verzorgen we ook cursussen met open inschrijving op een centrale locatie in Nederland. Volg onze facebook-pagina als je wilt weten wanneer en waar we cursus met open inschrijving organiseren.

Image

Na afloop van de cursus:

  • zijn je eigen frisbeevaardigheden vergroot
  • herken je veel gemaakte fouten en kun je bijsturen
  • weet je de inhoud van de lesgeefmap te gebruiken in je eigen les
  • beschik je over een registerleraar gevalideerd certificaat.

Frisbeeclinics.nl is een CRKBO erkende instelling. Onze cursus is gevalideerd voor 3 contacturen in registerleraar.nl. We zijn de enige officiƫle opleider op gebied van frisbeesport voor sportprofessionals in Nederland.

Klik hier voor meer info

Voor meer informatie kun je telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier gebruiken waarna we snel contact met je opnemen.